top of page
lezing
logo RVS transparant.png

Workshops &
Trainingen

Onze professionals helpen u

graag verder!

Het opleiden van personeel moet geen doel op zich zijn

Reinders & en van Soest biedt trainingen en workshops aan (zowel intern als op locatie). Onze adviseurs werken altijd vraaggestuurd. Dat betekent dat wij met u in gesprek gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Wat is echt nodig?

Scholing levert een positieve bijdrage aan uw bedrijfsresultaat doordat medewerkers vakbekwamer en efficiënter kunnen werken. Daarnaast is scholing goed voor de reputatie van uw bedrijf. Het laat zien dat u aandacht heeft voor de werknemer. Door op te leiden bent u in staat om personeel te boeien en te binden en bent u een aantrekkelijke werkgever voor nieuw personeel.


Een visie op personeelsbeleid zorgt ervoor dat opleiden van personeel geen doel op zich is maar aansluit bij de wensen van de organisatie. Onze adviseurs helpen u graag bij het opstellen van een opleidingsplan of bieden u een training- of coachingstraject aan op

individueel en/ of groepsniveau. Daarnaast bieden wij nog meer manieren aan dan de traditionele manier van opleiden, zoals:
•    Een interne of externe stage
•    Begeleiding door een coach 
•    Intervisie met een collega of binnen het netwerk
•    Tijdelijk wisselen van taak of van functie 
•    Dakpanconstructie (in de leer gaan bij een vak volwassen werknemer)

Ons greep uit ons aanbod:

Vrouwelijke student met laptop

'Onze werknemers gingen
voor hun eigen afdeling
niet voor ons bedrijf '

'Onze medewerkers zijn heel betrokken en doen er alles aan om de processen binnen onze organisatie goed te laten verlopen. Helaas zagen we in de praktijk dat de afdelingen tegen elkaar werkten. Elke afdeling ging voor zijn eigen belang en daardoor kwam het eindresultaat van ons totale bedrijf onder druk te staan. In overleg met Reinders & van Soest hebben we gekeken hoe we dit binnen de organisatie konden veranderen. De adviseur van Reinders & van Soest adviseerde om wekelijks een werkoverleg te houden met de leidinggevenden van de afdelingen. Dit om de afstemming tussen de afdelingen te bevorderen.  Ter ondersteuning van de leidinggevenden hebben ze de training effectief vergaderen en de training leidinggeven 2.0 gevolgd. Hierdoor worden afspraken snel en effectief gemaakt en kunnen ze op de juiste manier door vertaald worden naar de werknemers op de afdelingen.'

Onze diensten
Onze referenties 
bottom of page