top of page
logo RVS transparant.png

Kom je bij ons werken?

Vacature: HR adviseur / Mobiliteitsadviseur (ZZP)

Over ons:

Dat we alle HR specialismen in huis hebben daar zijn we met z’n allen best trots op. Dat voelen we en merken we binnen

Reinders & van Soest. We staan voor persoonlijke dienstverlening met een professionele aanpak.  Als team overleggen we waar nodig om onze kennis hoog te houden en als individu kunnen we als specialist bij een klant aan de slag. 

 

We zijn in 2005 begonnen met een klein HRM bureau dat HR binnen het MKB introduceerde. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een landelijk bureau dat kleine en grote bedrijven adviseert en begeleidt op alle facetten dat te maken heeft met organisatie en HR beleid. We helpen organisaties om de juiste inzichten te krijgen en de goed beslissingen te nemen om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of het nu een MKB- bedrijf, familiebedrijf of publieke organisatie is. 

Reinders & van Soest is nu een full service personeelsadviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: HR advies, Recruitment, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker. Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie.

 

Goede HR adviseurs en mobiliteitsadviseurs zijn bij ons altijd welkom!

Als HRM en organisatieadviesbureau hebben we een vaste schil medewerkers en een flexibele schil medewerkers in vorm van ZZP'ers. Hierdoor kunnen we onze klanten te allen tijde van de juiste service voorzien. Door de juiste expertise aan te trekken kunnen we de juiste expertise bieden. Doorlopend zijn we daarom op zoek naar jou als ZZP'er om onze staat van dienst hoog te houden. Wij kunnen jou als ZZP'er het volgende aanbieden:

  • Uitdagende en wisselende opdrachten (HRM of mobiliteitsopdrachten)

  • Kennisbank

  • ZZP lunchbijeenkomsten (om onderling te sparren en ook gewoon voor de gezelligheid)

  • Heldere communicatie en afspraken

  • Transparantie in de tarieven

  • Mogelijkheid vervanging tijdens vakantieperiode zodat de klant doorlopend met vragen terecht kan

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Kom dan langs voor een inspirerend gesprek over het mooiste vak van de wereld. De koffie of thee staat voor je klaar. 

Contactgegevens: Esther Reinders, operationeel directeur te bereiken via ons centrale telefoonnummer 0174-514875 of stuur een mail naar esther@reindersenvansoest.nl 

FotografieIngeborgvanBruggen-7853.jpg

Ben jij de HR- of Mobiliteits- adviseur die wij zoeken?

Human resources is een vakgebied in beweging. Het is intrigerend waarop mensen beroepsmatig een bijdrage leveren aan hun team, organisatie en de maatschappij. Van belang is om mensen een optimale werkomgeving te geven, zodat zij met plezier mooie prestaties leveren. Werk zal er altijd zijn en blijven. HR is daarom een beroep van nu én een vak voor de toekomst. 


Een HR-functie is met recht een uitdagende functie, die om verschillende competenties en kwaliteiten vraagt. Je moet van alle markten thuis zijn. Eigenschappen die je moet bezitten, zijn: accuraat werken, ruimdenkend en integer zijn, flexibel, empathisch, goed kunnen luisteren, duidelijk communiceren, goede uitdrukkingsvaardigheid, hoofd- en bijzaken kunnen onderscheiden.

 

Denk jij dat je de HR specialist bent die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

Onze diensten
Onze referenties 
bottom of page