top of page
Voldoen aan de Staff
logo RVS transparant.png

Kom je bij ons werken?

Vacature: HR adviseur (Intern)

Over ons:

Reinders & van Soest is een full service personeelsadviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: HR advies, Recruitment, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker.

 

Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie.

De afdeling HR advies bestaat op dit moment uit 11 enthousiaste HR professionals. Iedere HR adviseur heeft zijn/ haar eigen klanten waarbij je een dag(deel) in de week werkzaam bent. Dit kan zijn op projectbasis, bijvoorbeeld in verband met zwangerschapsverlof van de huidige HR adviseur of middels een gekaderd project. Het komt vaker voor dat je voor langere tijd bij dezelfde opdrachtgevers werkzaam bent en echt mee bouwt aan de organisatie. Of het nu gaat om het opzetten en vormgeven van een HR afdeling, of het begeleiden en coachen van het huidige HR team; er zijn mogelijkheden zat! In verband met de aanhoudende groei en de grote vraag naar HR professionals zijn wij op zoek naar versterking! Ga jij geen uitdaging uit de weg en houd jij van afwisseling in je werk? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Jouw toekomstige werkdag:

In jouw rol van (externe) HR adviseur lever je een actieve bijdrage aan de voorbereiding, ontwikkeling en implementatie van HR-beleid bij diverse opdrachtgevers. Je adviseert en ondersteund (gevraagd en ongevraagd) het management op het gebied van HR-beleid en de daarbij behorende vraagstukken. Ook adviseer je op het gebied van organisatieontwikkeling en de inrichting hiervan. Daarnaast begeleid je verzuimtrajecten en heb jij graag een vinger in de pap wanneer het gaat om het werven van nieuw personeel. Je zet de nieuwe werving & selectieprocedures op, stelt vacatureteksten op, voert kennismakingsgesprekken en adviseert jouw opdrachtgever m.b.t. het traject. Natuurlijk horen werkzaamheden zoals employer branding en het verwelkomen van nieuwe medewerkers ook bij jouw rol.

Het uitvoeren van operationele zaken is jou ook op het lijf geschreven. Denk hierbij aan de werving en selectie, het begeleiden en ondersteunen bij functioneringsgesprekken en het adviseren en begeleiden van medewerkers in het kader van functioneren, opleiding en ontwikkeling. Jij streeft altijd naar het hoogst haalbare en het doelmatig inzetten van HR-instrumenten en processen. Want op die manier ben jij van toegevoegde waarde voor jouw opdrachtgevers en dit geeft jou een tevreden en voldaan gevoel.  

Dit ben jij:

  • Je hebt een afgeronde opleiding HRM, of een afgeronde HBO opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring als HR adviseur;

  • Je hebt ervaring met het geven van organisatieadvies en projectmatig werken;

  • Je kan goed uit de voeten met het MS office pakket en bent bij voorkeur bekend met een aantal CRM systemen;

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, zodat je ook daadwerkelijk naar je klanten toe kunt.

Hard werken loont!
Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract, maar wij willen met iemand de toekomst in! Dit betekent dat je hierna, bij een wederzijdse match, direct een vast contract krijgt. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bewegen met een groeiende organisatie. Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen/ opleidingen. Reinders & van Soest valt niet onder een cao, maar er is wel een personeelshandboek aanwezig. Naast een prima salaris krijg je een pensioenregeling waarvan de helft van de premie betaald wordt door de werkgever, ieder jaar 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen bij een fulltime dienstverband. Uiteraard hoort er bij deze functie een telefoon en laptop van de zaak.

 

Reinders & van Soest is een zeer professioneel personeelsadviesbureau, maar er hangt altijd een informele, gezellige sfeer onder elkaar. Wij beschikken over een vitaliteitsprogramma, organiseren leuke borrels en gezellige bedrijfsuitjes. Daarnaast is thuiswerken (in overleg met je opdrachtgever) geen probleem.

Interesse?

Heb je nog een vraag of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Valerie Huisman via 0174-514875. 
 

Solliciteren? Vul hier het sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

HR adviseur vacature symbool.PNG
image00002.jpeg

Ben jij de HR adviseur die wij zoeken?

Human resources is een vakgebied in beweging. Het is intrigerend waarop mensen beroepsmatig een bijdrage leveren aan hun team, organisatie en de maatschappij. Van belang is om mensen een optimale werkomgeving te geven, zodat zij met plezier mooie prestaties leveren. Werk zal er altijd zijn en blijven. HR is daarom een beroep van nu én een vak voor de toekomst. 


Een HR-functie is met recht een uitdagende functie, die om verschillende competenties en kwaliteiten vraagt. Je moet van alle markten thuis zijn. Eigenschappen die je moet bezitten, zijn: accuraat werken, ruimdenkend en integer zijn, flexibel, empathisch, goed kunnen luisteren, duidelijk communiceren, goede uitdrukkingsvaardigheid, hoofd- en bijzaken kunnen onderscheiden.

 

Denk jij dat je de HR specialist bent die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

Onze diensten
Onze referenties 
bottom of page