top of page
IMG_5867_rolfvankoppenfotografie_edited.jpg

Samenwerking Reinders & Van Soest en Het Ambitiehuis

Reinders & van Soest vindt het belangrijk dat medewerkers, teams en organisaties zich ontwikkelen.

Reinders & van Soest HRM is een samenwerkingsverband gestart met het Ambitiehuis.

Reinders & van Soest ontzorgt ondernemers al jarenlang  op het gebied van HRM waardoor u als opdrachtgever zich meer op uw corebusiness kan richten. Het Ambitiehuis is de partner als het gaat over het aanbrengen van structuur in het ontwikkelen van medewerkers, teams en uw organisatie. 


 

Ambitiehuis_logo_kleur_donker-letter_pay-off_600x350-240x140.png

Waarom een samenwerking met het Ambitiehuis?
Reinders & van Soest vindt het heel belangrijk dat medewerkers, teams en organisaties zich ontwikkelen. Het is een essentieel onderdeel van een adequaat HR beleid. Dit draagt onder andere bij aan het binden en boeien van medewerkers, het behalen van de ondernemingsdoelstellingen en het verlagen van verzuim.

 

Samen met het Ambitiehuis kunnen we organisaties op een praktische wijze ondersteunen in de ontwikkeling van medewerkers, teams en organisaties. Een oplossing waardoor je inzicht krijgt in (persoonlijke) doelen, aandachtspunten en ontwikkelmogelijkheden.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden van ontwikkeling in uw organisatie?

Bel 0174-514875 en vraag naar Suzanne Klijn-van Soest of mail naar s.vansoest@reindersenvansoest.nl.
 

website tekst ambitiehuis.PNG
Communicating with Sign Language

Ambitie is goud waard

Mensen die begrijpen dat zij regelmatig hun kennis en vaardigheden moeten updaten om niet het contact te verliezen met de snel opeenvolgende veranderingen, zijn goud waard.

 

Hoe krijg je medewerkers zover dat ze de ontwikkeling van hun talent in eigen hand nemen? Wij delen graag onze kennis met als doel de ontwikkeling van medewerkers. We geven praktische handvatten. Wij hebben er zelf een tool  Ambitiemonitor voor ontwikkeld. Samen met de experts ontdekt de medewerker of zijn /haar persoonlijke en zakelijke doelen samen komen.  

We bieden:
- Structuur in het ontwikkelen van medewerkers, teams en organisatie
- Praktische sessies, iedereen gaat altijd naar huis met één concrete actie voor morgen

Onze diensten
Onze referenties 
bottom of page