top of page
Stand Up Meeting
logo RVS transparant.png

Over ons

Onze professionals helpen u

graag verder!

Alle HR specialismen hebben we in huis

Over ons:

Dat we alle HR specialismen in huis hebben daar zijn we met z’n allen best trots op. Dat voelen we en merken we binnen

Reinders & van Soest. We staan voor persoonlijke dienstverlening met een professionele aanpak.  Als team overleggen we waar nodig om onze kennis hoog te houden en als individu kunnen we als specialist bij een klant aan de slag. 


We zijn in 2005 begonnen met een klein HRM bureau dat HR binnen het MKB introduceerde. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een landelijk bureau dat kleine en grote bedrijven adviseert en begeleidt op alle facetten dat te maken heeft met organisatie en HR beleid. We helpen organisaties om de juiste inzichten te krijgen en de goed beslissingen te nemen om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of het nu een MKB- bedrijf, familiebedrijf of publieke organisatie is. 

 

We zijn er voor onze HR collega's!

Als HR manager in een organisatie kunt u tegen zaken aanlopen. Er ontbreekt bijvoorbeeld specifieke expertise zoals de inzet van een mobiliteitsadviseur voor een 2de spoortraject bij verzuim. Nodig vanuit de wet- en regelgeving maar begrijpelijk dat u deze diensten niet in huis hebt. Er kunnen ook HR taken zijn waar simpelweg geen tijd voor is en/of makkelijker zijn om uit te besteden zoals het voeren van gesprekscyclus of het opzetten van een functiewaarderingssysteem. Geen probleem want wij nemen dit graag van u over.

Ook merken wij in de praktijk dat het steeds belangrijker voor de HR manager wordt dat zijn/haar HR afdeling goed zichtbaar is binnen de organisatie. We stellen graag een plan met  u op om de meerwaarde als HR binnen uw organisatie goed neer te zetten!

 

Wat de vraag ook is onze HR professionals denken en kijken graag met u mee!

 

 

Stand-Up Meeting

'Zijn onze
medewerkers gelukkig?'

Werkgeluk, dat is één van de thema's binnen onze organisatie. Met een veranderende markt en alle toestanden rondom de coronapandemie wilden we als directie graag weten wat onze werknemers bezighoudt. Maar om inzicht te krijgen in wat er leeft bij onze werknemers hadden we een partij nodig die expertise in huis heeft om dit te achterhalen. Vraagstukken zoals; passen de huidige arbeidsvoorwaarden, hoe kunnen we onze werknemers verrassen, is thuiswerken een definitieve optie en hoe wordt dat ervaren. 

De HR adviseur van Reinders & van Soest heeft onze HR manager begeleidt bij het opstellen van een enquête, de wijze van communiceren naar de werknemers en het verzamelen, analyseren en rapporteren van de uitkomsten. Tot slot hebben ze in hun presentatie praktische tips gegeven op basis van de uitkomsten zodat onze organisatie nu en in de toekomst beter aansluit bij het werkgeluk van onze medewerkers.

Onze diensten
Onze referenties 
bottom of page