top of page
Architectenbureau
logo RVS transparant.png

Medewerkers Tevredenheids
Onderzoek 

Onze professionals helpen u

graag verder!

MTO vitaliteitsonderzoek 

Een Medewerkerstevredenheidsonderzoek, oftewel MTO, meet hoe uw medewerkers presteren en zich voelen. Verschillende thema’s komen hiermee naar voren op een meetbare wijze. Thema’s waaraan u kunt denken zijn: stress, werkdruk, sociale veiligheid, ziekteverzuim, verloop, productiviteit, samenwerking, leiderschap en beloning. Een goed geregeld onderzoek geeft u inzicht in de vitaliteit en wendbaarheid van uw mensen, zodat u er samen het maximale uit kunt halen. 

figuur MTO plaatje.PNG

Niet alleen een test maar complete begeleiding:

Reinders & van Soest verzorgt een complete Medewerkers Tevredenheid Onderzoek bestaande uit vragenlijsten met een opvolgende begeleiding om de actiepunten verder in de organisatie uit te zetten.

 

Werknemers wordt allereerst gevraagd een MTO in te vullen, waarna het management uiteindelijk de resultaten krijgt. Wij ondersteunen u bij de resultaten waardoor u als HR en management meer inzicht krijgt in wat medewerkers belangrijk vinden, welke thema’s prioriteit verdienen, waar medewerkers energie van krijgen en wat hen stress oplevert.

Medewerkers in Modern Office

MTO gaf ons inzicht waardoor we gerichter konden managen

'We waren in eerste instantie huiverig om onze medewerkers te overvragen. Tegenwoordig krijgen we overal een vragenlijst voor. Maar anderzijds vonden we het belangrijk wat er bij onze medewerkers speelden. We zijn content dat we deze stap hebben gezet. Het is voor ons nu inzichtelijker wat onze werknemers belangrijk vinden om hun werk goed te kunnen doen. De begeleiding die Reinders & van Soest inzet na de resultaten zijn prettig om niet alleen inzicht te hebben maar ook om verandering aan te kunnen brengen' 

Onze diensten
Onze referenties 
bottom of page