top of page
logo RVS transparant.png

Interim
HR management

Onze professionals helpen u

graag verder!

Wij hebben diverse HR adviseurs in huis voor
verschillende vraagstukken.

HR interim management:

Een interim HR adviseur kan uw organisatie extra hulp bieden bijvoorbeeld wanneer HR collega (tijdelijk) uitvalt of wanneer u een HR vacature niet direct ingevuld krijgt. 

Al onze adviseurs  hebben ruime ervaring bij verschillende organisaties en in verschillende branches, van groot MKB tot bij overheden. Door deze ervaringen kunnen onze adviseurs snel schakelen en zijn daardoor een meerwaarde voor uw organisatie. Reinders HRM biedt een flexibele schil in de functies van HR adviseur, HR business partner of HR manager voor HR vraagstukken binnen uw organisatie. 

De voordelen van Interim management?
Dat is heel eenvoudig: U zet onze kennis in uw organisatie en samen werken we aan de juiste ondersteuning op een moment dat voor uw organisatie nodig is. Voor aanvang van de interim opdracht wordt zorgvuldig gekeken welk van onze HR adviseur het beste bij de opdracht past.

Ons netwerk is heel belangrijk om u goed van dienst te kunnen zijn
Onderling delen onze collega’s kennis en zo zijn ze in staat om op elk onderdeel specialist te zijn. Het netwerk van onze adviseurs is dus een grote schat aan kennis.

 

Onze experts zijn als interim adviseur inzetbaar bij onder andere:

  • Vervanging bij ziekte

  • Extra HR ondersteuning bij implementatie van HR software

  • Onboarding ( arbeidscommunicatie)

  • Fusie en overname

  • Implementatie ontwikkelcyclus

  • (tijdelijke) aansturing van de HR afdeling en recruitment
     

Onze HR adviseurs werken binnen heel Nederland. Heeft u een HR interim nodig, neem dan contact met ons op.

Koffiepauze met zon

Door de reorganisatie hadden we behoefte aan een krachtige 
HR business partner

We hadden de expertise simpelweg niet in huis om de reorganisatie goed te begeleiden. We kwamen in contact met Suzanne van Reinders & van soest. Zij gaf ons het vertrouwen dat een HR business partner het proces kon leiden. Er moesten natuurlijk een heleboel keuzes gemaakt worden zowel op sociaal als juridisch vlak. Door een interim op deze positie te zetten hadden we iemand die het traject keurig heeft gecommuniceerd en begeleid. We zouden zeker nogmaals gebruik maken van de diensten van Reinders & van Soest als dat zich aandient.

Onze diensten
Onze referenties 
bottom of page